perjantai 6. tammikuuta 2017

Perfect Brows

Olen alkanut toden teolla haaveilemaan täydellisistä kulmakarvoista. Lukeudun siihen suureen joukkoon, jolla ei ole koskaan ollut tuuheita kulmakarvoja luonnostaan. Tähänkö on nyt sitten tyydyttävä? Vastaus on ei. :) Löysin lokakuussa Instagramin kautta tietoa kulmakarvojen pigmentoinnista Microblading-tekniikalla. Ennen ja jälkeen kuvat kulmakarvoista saivat minut innostumaan Microbladingista toden teolla. Kyseisellä tekniikalla tehdyt kulmat näyttävät todella kauniilta ja luonnollisilta ja mikä parasta - ne ovat täydelliset heti aamulla herätessä!

Löysin muutamia tekijöitä Helsingistä jotka tekevät Microbladingia ja heidän kädenjälki miellytti omaa silmää. Tässä vaiheessa tajusin, että monet monet muutkin olivat kuulleet tekniikasta sekä tekijöistä ja ajat olivat jo pitkälle ajalle varattuja. En ole saanut vielä varattua aikaa, mutta yritys on kova. Onko kenelläkään teistä tehty pigmentointia Microblading-tekniikalla? Olisi mukava kuulla kokemuksia ja vinkkejä hyvistä tekijöistä.

Microblading aikaa odotellessa olen saanut omat kulmat fiksattua parhaiten Anastasia Beverly Hills:sin tuotteilla. Hankin Nizzasta Sephoralta merkin kulmakynän ja siitä asti olen tukeutunut merkin kulmameikkeihin. Otin myös testiin kulmakarvageelin. Olen käyttänyt aiemmin lähes sata prosenttisesti kulmakyniä, mutta geeli on ollut kiva tuote jos olen halunnut hifistellä kulmia meikatessa. Tätä varten piti toki hankkia myös asiaan kuuluva kulmasivellin.

Kulmakynä: Brow Wiz, sävy medium brown. Geeli: Dipbrow Pomade, sävy taupe.
Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig