sunnuntai 29. tammikuuta 2017

White Sand Beach

Viimeiset kolme päivää olemme nauttineet auringontäytteisistä ja kuumista hellepäivistä. Pilvenhattaroita ei ole taivaalla juuri näkynyt. Sateet ovat vihdoin tainneet loppua täällä Thaimaan suunnalla. Alkulomasta emme välttyneet sateilta ja päivätkin olivat melko pilvisiä.

Kuumana päivänä on ollut ihana käydä vilvottelemassa meressä ja nauttia samalla hienoista Khao Lak:in maisemista. Monien kilometrien mittainen hiekkaranta on tarjonnut hyvät puitteet lomailulle. White Sand Beach:in varrelta löytyy hyvien uimapaikkojen lisäksi kattava valikoima rentoja rantaravintoloita. Täällä on tullut syötyä lähinnä vain paikallisia herkkuja - Thaimaalainen ruoka kun on niin mielettömän hyvää. :) Eräänä päivänä kävelimme lounaan jälkeen rantaa pitkin pohjoiseen ja pysähdyimme ottamaan muutamat kuvat pienen rantabaarin eteen.


Viimeistä iltaa viedään Thaimaassa. Lähdemme huomenna aamiaisen jälkeen lentokentälle ja sieltä kohti Suomea. Reissusta löytyy kuvamateriaalia reilusti, joten matkapostauksia vielä luvassa Suomestakin käsin. ;)Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig