maanantai 27. helmikuuta 2017

Hemmottelua Radisson Blu Royalissa

Mukavaa alkanutta viikkoa sinne ruudun toiselle puolelle! :) Olemme viettäneet vapaata viikonloppua ja kulunut maanantaikin on mennyt vielä rennoissa merkeissä kotona. Vietän syntymäpäiviäni tällä viikolla ja niitä tulikin jo hieman juhlistettua miehen kanssa etukäteen viikonloppuna.

Toivoin synttärilahjaksi pitkään haaveilemiani microblading kulmia ja kävin itseasiassa vihdoin ja viimein tänään ne laitattamassa. Olen lopputulokseen enemmän kuin tyytyväinen. Uudet kulmakarvat kruunasivat pitkän viikonlopun. Juhlistimme syntymäpäiviäni yöpymällä Helsingissä Radisson Blu Royal hotellissa* Kampissa. Oli todella rentouttavaa lähteä viettämään viikonloppua Helsingin keskustaan, sillä tällä kertaa matkustamiseen ei mennyt turhaa aikaa eikä vaivaa.

Meillä oli huone hotellin ylimmässä kerroksessa. Busines-luokan huone oli ihanan tilava ja tasokas. Ihastuin erityisesti super isoon sänkyyn ja marmoriseen kylpyhuoneeseen. Mikä onkaan parasta hemmottelua, kuin pukea hotellin pehmoinen kylpytakki päälle ja töppöset jalkaan suihkun jälkeen ja hypätä valtavaan sänkyyn pehmoisten tyynyjen sekaan loikoilemaan.


Ehdimme hetken aikaa fiilistelemään hotellihuonettamme ja tulevaa iltaa herkkujen sekä tottakai valokuvausten kera. Myöhemmin siirryimme jatkamaan iltaa alakerran Grill It!-ravintolaan*. Aloitimme illan kilistelemällä kuohuvalla. Alkuruoaksi maistelimme blinejä, jotka sopivat loistavasti yhteen shampanjan kanssa.


Ravintolan lämmin tunnelma sekä meidän mukava ja iso loossi loivat viihtyisän ympäristön illalle. Pääruoaksi maistelimme avotulella grillattua häränpaistia perunagraatiinin ja salaatin kera. Pöydästämme oli suora näkymä keittiön puolelle ja kävinkin nappaamassa kuvan tulevasta pääruoasta, joka valmistui valtavassa puuhiiligrillissä.

Illallisen kruunasi vielä valtavan kokoinen jälkiruokien herkku Maximum Pleasure, jossa oli kahdellekkin ihmiselle syömistä kerrakseen. Herkku sisälsi jäätelöä, vaahtokarkkeja, kermavaahtoa, pensasmustikoita ja erilaisia keksejä. Nams!


Huoneemme hintaan olisi kuulunut aamiainen huoneeseen tarjoiltuna, mutta päätimme kuitenkin mennä katsastamaan Radisson Blu Royalin aamiaisbuffan. Kattava noutopöytä oli täynnä ihania aamiaisherkkuja ja lisäksi kokki oli paistamassa omeletteja ja vohveleita. Ihanan huoneen lisäksi hotelli saa meiltä kehuja hyvän sijainnin sekä ystävällisen ja osaavan henkilökunnan osalta. Kuluneen hauskan ja rentouttavan viikonlopun jälkeen on kiva lähteä taas uuteen viikkoon.
 *Yhteistyö
Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig