keskiviikko 8. helmikuuta 2017

The last sunset in Khao Lak

Viimeinen lomapäivä Thaimaan Khao Lakissa oli ihanan lämmin ja aurinkoinen. Otimme kaiken irti vielä viimeisistä päivistä hotellin altaalla ja upealla rannalla auringosta ja lämmöstä nauttien. Pakko kyllä todeta, että Khao Lak on monilta osin todella kaunis paikka, josta löytyy paratiisimaisia rantoja ja luonnonsuojelualueita. Matkaa Phuketin lentokentältä Khao Lakiin menee vain noin tunnin verran liikenteestä riippuen eli kohde on tosi kivan matkan päässä.

Ruotsalainen valokuvaaja Terese otti minuun yhteyttä lomamme aikana. Satuimme olemaan pari päivää samaan aikaan Khao Lakissa ja vieläpä samassa hotellissa! :D Sovimme kuvaukset auringonlaskun aikaan White Sand Beach:ille ja täytyy kyllä sanoa, että olen kuviin enemmän kuin tyytyväinen. Suunnittelimme hieman etukäteen kuvien tyyliä ja yksityiskohtia, jotta kuvaustilanteessa pystyi keskittyä itse asiaan. Aurinko laskee yllättävän nopeasti ja siksi meidän piti pitää hieman kiirettä.

Pilvisten päivien takia emme nähneet matkan aikana montaakaan kunnon auringonlaskua. Viimeisenä iltana oli kuitenkin tuuria pelissä, sillä kauniin päivän jälkeen saimme nauttia upeasta auringonlaskusta ihanien värien kera. Kuvaussessiosta on paljon kuvia tallessa ja tässä olisi ensimmäiset kuvat näytille myös blogin puolella. Olimme molemmat todella tyytyväisiä lopputulokseen ja oli muutenkin hauska tutustua Tereseen ihan näin sattuman kaupalla.<3

Kuvat: Terese Brandwold, www.brandwold.se
Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig