torstai 23. maaliskuuta 2017

Biothermin uutuuksia

Kevään tullessa vartalonhoitoon haluaa panostaa taas ihan eri tavalla, kuin talvella ja siksi olikin hyvä aika päästä testaamaan Biothermin uutuustuotteita. Skin Fitness-vartalonhoitolinja on suunniteltu täydentämään treenien tuloksia. Ihon ja vartalonhoito on yksi osa kokonaisvaltaista hyvinvointia ja siihen panostaminen tärkeää. Linjasta löytyy Instant Smoothing & Moisturizing Body Treatment, Purifying & Cleasing Body Foam sekä Firming & Recovery Body Emulsion. Tuotteissa on kosteuttavia, puhdistavia ja virkistäviä aktiiviaineita ihon hyvinvointiin. Viikonlopun saapuessa ajattelin todellakin panostaa kunnolla ihonhoitoon, sillä tällä viikolla hoito on jäänyt vähäiselle. Kuorintaa ja kosteutusta tänne kiitos! :D

Testasin treenin jälkeen suihkussa puhdistusvaahtoa, jonka energisoivana aktiiviaineena toimii spiruliinauute. En käy salin jälkeen suihkussa, kuin vasta kotona ja näin tekevät varmasti myös monet muutkin. Suihkun lykkääminen vaikuttaa kuitenkin ihoon - hiki ja bakteerit jäävät ihon pinnalle ja tukkivat huokosia. Tämä taas saattaa aiheuttaa ihon kuivumista, punoitusta ja ärsytystä. Biothermin vaahto puhdistaa ihoa tehokkaasti, vaikka suihkussa käynti lykkääntyisikin pidemmälle. Vaahtomainen koostumus on todella miellyttävä ja hellävarainen iholle.

Ja sitten se ihon kosteuttaminen. Säilytän vartalovoidetta aina olohuoneessa sohvan läheisyydessä, sillä tapanani on rasvata kroppa illalla telkkaria katsellessa. Jos voide olisi makuuhuoneessa yöpöydän kaapissa, niin kosteuttaminen unohtuisi liian usein. Skin Fitness:in kosteusvoide on koostumukseltaan ihanan kevyttä, mutta silti tehokkaasti kosteuttavaa. Hyaluronihappoa ja Padina Pavonica-levää sisältävä koostumus kiinteyttää ihoa. Linjan kolmas tuote Firming & Recovery -vartaloemulsio tehostaa palautumista ja hellii särkeviä lihaksia. Tässä tuotteessa magnesium ja natrium vahvistavat ihon suojakerrosta, leväuute kiinteyttää ja kamfer rentouttaa sekä lievittää lihassärkyä. Voiteessa on melko voimakas tuoksu ja siksi käytän sitä itse mielummin ajoissa ennen nukkumaanmenoa.


Aurinkoa tai tarkemmin sanottuna auringonottoa saa vielä hetken aikaa odotella - mitään reissuakaan ei ole tiedossa ennen kesää. Nyt kuitenkin kaapista löytyy uusi aurinkovoide, joka on vesistöystävällinen. Biothermin uusissa aurinkovoidelinjan tuotteissa on käytetty ekologisesti testattuja UV-suodattimia ja lähes kokonaan biohajoavaa voidepohjaa. Tuoksu ja koostumus ovat miellyttäviä ja iloisen keltainen pullo näyttää hyvältä. :)

Pitkän talven jälkeen kasvotkin vaativat tai suorastaan huutavat tehokasta hoitoa ja kosteutusta. Säännöllinen kuorinta pitää ihon heleänä ja hoitavat ainesosat imeytyvät kuorinnan ansiosta paremmin. Olen käyttänyt jonkin aikaa mikroneulausrullaa ja huomannut sen tehokkuuden, jota monet ovatkin jo hehkuttaneet. Myös mikroneulauksen ansiosta tehoaineet imeytyvät hyvin ihoon. Multi-Defender kosteusvoide kasvoille sisältää 25:n suojakertoimen. Voide kosteuttaa ja samalla korjaa ja tasoittaa ihoa. 80% ihon ikääntymisestä johtuu ulkosista haittatekijöistä ja siksi onkin tärkeää aloittaa ihon suojaaminen jo hyvissä ajoin mm. uv-säteilyltä.

Aquasource Everplump Night-yönaamio on koostumukseltaan geelimäinen ja sävyltään tumma. Tumma väri on peräisin luonnonuutteista. Naamio sisältää mm. ravitsevaa pimeässä viljeltyä leväuutetta. Iho uudistuu yöllä, joten yönaamio ravitsee ihoa tehokkaasti juuri yöaikaan ja auttaa ihoa palautumaan. Erikoisesta koostumuksestaan huolimatta naamio levittyy ja imeytyy iholle hetkessä. Yönaamiot ovat käteviä käyttää, sillä ne levitetään kasvoille kosteusvoiteen sijasta illalla. Naamio hoitaa ihoa yön aikana ja itse saa katsella samalla makeita unia - niin helppoa ja tehokasta.

Niinkuin jo aiemmin mainitsinkin, niin aion pyhittää viikonlopusta osan kunnolliseen ihonhoitoon. Ilmankin pitäisi olla lämmin ja keväinen, joten ulkona reippailu kuuluu myös ehdottomasti viikonlopun suunnitelmiin. 

Aurinkoista loppuviikkoa. :)



Share:

2 kommenttia

Unknown kirjoitti...

Aivan ihana blogi! Kauniita kuvia ja hyviä vinkkejä :)
Love it <3
xx
http://mariannelle.com/

Unknown kirjoitti...

Soooooo interesting!!!

Thanks for sharing it :)

Kisses from the Caribbean <3

www.lacaleya.com

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig