tiistai 28. maaliskuuta 2017

Kevään lempi trendit

Odotin viikonlopun ilmoilta ehkä liikoja, sillä sää olikin kovin viileää ja tuulista. Ulkoilun ja happihyppelyiden sijasta hoidin treenit sisätiloissa kuntosalilla. Pitkille villakangastakeille on ollut vielä kiitettävästi käyttöä kylmästä alkukeväästä johtuen, mutta toivottavasti huhtikuun alussa saisimme jo nauttia oikeasti lämpimistä kevätilmoista. Olen tykästynyt käyttämään lämpöisiä neuleita, joita koristavat juuri nyt pinnalla olevat röyhelöt. Kaupoista (mm. Zarasta) löytyy laaja valikoima röyhelöitä niin kauluspaidoissa, topeissa kuin mekoissakin. Muita kevään trendejä, joihin olen itse tykästynyt ovat:

Pastellivärit

Pitkän talven jälkeen on ihana etsiä päälleen hempeän sävyisiä vaatekappaleita, jotka oikein huokuvat kevään tulosta. Omia suosikki pastellisävyjäni ovat ehdottomasti vaaleanpunainen sekä vaaleansininen. Vaaleanpunainen kevättakki on ollut jo parin vuoden ajan mielessä hankkia.

Statement Denim 

Tällä hetkellä farkuista löytyy paljon erilaisia koristeyksityiskohtia. Kukkia, erilaisia kuvioita, niittejä ja timantteja. Myös farkku- ja nahkatakeissa näkyy kauniita yksityiskohtia, jotka tuovat vaatteeseen lisää mielenkiintoa ja yksilöllisyyttä.

Sporttisuus

Varsinkin arkisin tai rentona vapaapäivänä on kiva pukea päälle tyylikkäät, mutta rennot sporttiset vaatteet. Trenssin ja neuleen pariksi sopii mainiosti siistit lenkkarit tuomaan asuun rentoutta ja samalla mukavuutta. Olen käyttänyt viime aikoina paljon simppeleitä mustia treenitrikoita myös salin ulkopuolella.


Leveät vyöt

Yksi tämän kevään pomppaava trendi on leveät vyöt. Moneen asuun saa helposti uutta ilmettä paksulla vyöllä. Tätä ei ole tullut vielä testattua, mutta varmasti trendi tulee kokeiluun. Vanhat kauluspaidat saavat trendikkäällä vyöllä aivan uuden ilmeen.

Verkkosukkahousut

Revityt farkut ja verkkosukkahousut ovat olleet jo hetken aikaa pinnalla. Säiden lämmetessä verkkosukkahousutkin voisi ottaa käyttöön ilman, että ne päällä jäätyy pystyyn. :)

Mitkä ovat sinun lempi trendit tälle keväälle?
Takki - Ellos
Farkut & Paita - GT
Kengät - Dinsko


Sis. mainoslinkkejä.
Share:

2 kommenttia

Julia kirjoitti...

Ihana asu! Ja tuo takki on upea! :)

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis pusero! Sopii hyvin mustan ja farkkujen seuraksi. Ihanan keväinen väri!

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig