sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Samsøe & Samsøe Store Opening Party

Ahh mikä ihana sunnuntai takana! :) Olen ottanut vapaapäivän ihan levon ja palautumisen kannalta, mutta olo on ollut tänään niin energinen, että olen saanut aikaan vaikka mitä. Lähikaupassa käymiseen tuli kulutettua aikaa tunnin verran, kun jäin tutkimaan kaupan valikoimaa ihan eri tavalla, kuin kiireisenä arkipäivänä. Yleensä yritän tehdä ostokset mahdollisimman tehokkaasti, mutta onneksi sunnuntaina on aikaa haahuilla kaupassa ilman kiirettä.

Aurinko antoi tänään tosissaan energiaa ja toivoa tulevasta keväästä. Nopea kävelylenkki ulkona muuttuikin tunnin mittaiseksi juoksulenkiksi ja sain tehtyä vielä tehokkaat venyttelyt lenkin päälle. Yleensä venyttely tuppaa valitettavasti jäämään itselläni hyvin vähälle, vaikka tiedän sen olevan todella tärkeää. Huomenna olisi tiedossa normaali työpäivä, mutta viikko alkaa tällä kertaa kevyesti, sillä tiistaina on luvassa jo vapaapäivä.

Tänään oli tarkoitus kirjoitella tämän hetkisistä unelma kengistä, mutta jätetään se aihe ensi viikolle. Ajankohtaisempi juttu on nimittäin se, että Helsinkiin avattiin vihdoin Tanskalaisen Samsøe & Samsøen oma liike! Vietin ystäväni kanssa torstaina kivan illan after work-meiningeissä, kun piipahdimme Samsøe & Samsøen avajaisissa Aleksilla. Liike on ihanan avara ja vaatteet kauniisti ja selkeästi esillä. Ihastuimme kummatkin ystäväni kanssa samaan toppiin, jossa oli kaunis hempeä pitsikoristelu. Tämän hetken valikoimista löytyi myös upeat nahkahousut ja kauniita raikkaita kevään värejä niin klassisissa neuleissa kuin mekoissakin. Viime aikoina Helsinkiin on avauttu monta uutta lippulaivamyymälää monelta eri merkiltä, joka on todella mahtava juttu.

Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig