tiistai 9. toukokuuta 2017

Farkkutakin paluu

Viikonloppu oli kokonaan vapaata ja yllätykseksi sääkin oli keväinen - ainakin hetken aikaa. ;) Vapaat alkoivat perjantaina Wellan Studiolla After work -meiningeissä ja siitä jatkoimme iltaa Grill it-ravintolaan. Mukava perjantai-ilta siis takana.

Lauantaina painuimme kaupan kautta Porkkalanniemeen nauttimaan ihanasta auringosta, lämmöstä ja grilliherkuista. Kulunut kevät on ollut suorastaan niin talvinen, että keväisestä säästä pitää ottaa kaikki mahdollinen irti, kun sellainen sattuu eteen. Olin hiljattain ollut kotona kipeänä viikon verran, joten oli ihana päästä pitkästä aikaa kunnolla ulos ja luontoon.

Lämpöisen sään ansiosta uskaltauduin pukemaan päälle farkkutakin, joka on loistava vaate rentoon asukokonaisuuteen tai vaikka juhlamekon pariksi. Kumpaakin komboa tuli kokeiltua viikonloppuna. En ole käyttänyt farkkutakkia moniin vuosiin, mutta nyt oikea malli ja väri sattuivat eteen Bik Bokista, enkä voisi olla tyytyväisempi tähän uuteen kevät/kesä-takkiin. :)Farkkutakki & housut - Bik Bok
Kengät - Nike


Share:

1 kommentti

Anonyymi kirjoitti...

Farkkutakki on todella klassinen vaate. Takkisi on kauniin sininen. Minullakin on perussininen farkkutakki. Lisäksi valkoinen ja roosa. Kaikki varmaan jo kymmenen vuotta vanhoja, mutta aina muodissa :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig